Julgransplundring 2019

2019 blir det julgransplundring i Tumba Folkets Hus i Segersjö lördagen den 12 januari mellan kl. 14.00 – 16.30.

Anna-Lena Hyllengren och Camilla Olsson underhåller oss och håller i sång, musik och dansen kring granen.

I pausen kommer barnen att få saft och bullar och efter saftkalaset blir det kortfilmsunderhållning och överraskning. Det blir lotteriförsäljnung för barn och vuxna och under kortfilmsvisningen får de vuxna möjlighet att dricka kaffe i lugn och ro. När dansen är avslutad kommer tomtemor med godispåse till alla barnen.

Priset är 30 kr per person och i priset ingår dans kring granen, saft, kakor, kortfilm, godispåse till barnen samt kaffe med dopp till vuxna.

Anmälan görs senast den 10 januari via e-post till info@uttransff.nu , på vår webbplats www.uttransff.nu  eller anmälningsblanketten i det senaste meddelandet som läggs i brevlådan på antingen Isbergs Backe 6 eller på Strandvägen 12 i Uttran.

    • Hur många barn kommer
    • Hur många vuxna kommer
    • Telefonnummer/e-postadress
  • Jag kan hjälpa till som frivillig från klockan 10 med förberedelser och/eller med städning av lokalen efteråt.

Förberedelserna

Till förberedelserna behöver vi ett antal frivilliga:

  • kl.10.00 börjar förberedelserna där lokalen skall ställas i ordning med bl.a. utsättning av bord och stolar. Kaffe skall kokas, saft, bröd, påsar för barnen skall göras i ordning och ballonger ska blåsas. Tidsåtgången för detta är cirka 1.5 – 2.0 timmar. Ju fler hjälpande händer, ju snabbare går det.
  • kl. 14.00   när vi börjar skall det säljas biljetter, vid serveringen av saft, kaffe och lottförsäljningen i pausen behövs det några hjälpande händer.
  • Kl. 16.30 behövs det hjälp med städningen och bord och stolar ska tillbaks in i förrådet.

OBS! Sista anmälningsdag är torsdag den 10 januari OBS!

VÄLKOMNA LÖRDAGEN DEN 12 januari kl. 14.00

Scheelevägen 41, 147 31 Tumba