Julgransplundring 2020

Lördagen den 11 januari 2020 blir det julgransplundring i Tumba Folkets Hus mellan kl. 14.00 – 16.30. Förberedelser börjar klockan 10.00 och här behövs frivilliga krafter som hjälper till att ställa iordning lokalen.

Trolleri, dans och fika

I priset ingår magi utförd av trollkarlen Dozzie, dans kring granen med musikframträdande, lotteri, tipsrunda och fika. Alla barn får godispåse och ballong av tomtenissen när de går hem, signerade vykort och möjlighet att fotografera sig med Dozzie.

Program

● kl.10.00 börjar förberedelserna där lokalen skall ställas i ordning med bl.a. bord och stolar. Kaffe skall kokas, saft, bröd och påsar för barnen skall också göras iordning. Tidsåtgången för detta är cirka 1.5 – 2.0 timmar

● kl. 14.00 när vi börjar skall det säljas biljetter, vid serveringen av saft, kaffe och lottförsäljningen i pausen behövs det många hjälpande händer.

● Kl. 16.30 behövs det hjälp med städningen.

Entrépriser

45 kronor per person (medlemmar i UFF)

60 kronor per person (icke-medlemmar)

VÄLKOMNA LÖRDAGEN DEN 11 januari